Талантът от Тотнъм Кристиан Себайос е предложен на шефовете в Левски. Младият испанец може да пристигне на „Герена“ като свободен агент, а също и под наем, ако междувременно подпише нов договор с клуба от Лондон. Роденият през 1992 година Себайос може да играе като втори нападател и крило. Според запознати той е навит на варианта да дойде в България, тъй като на този етап няма как да попадне сериозно в плановете на Андре Виаш -Боаш.

Един от агентите, който движи въпроса и с евентуалното привличане на Дейвид Бентли сподели пред Гонг, какви са шансовете бившият английски национал да пристигне на „Герена“.

„Не мога да коментирам, докато нямаме нещо реално. Надявам се да използваме най-малката възможност. Не искам да коментирам дали има такава, но ще ви кажа, че в България много се подценява нашата работа. Говоря за работата на агентите. Думата мениджър се смята за мръсна в България, а не е така. Трябва да се обърне по-голямо внимание на хората, които предлагат футболисти. От там трябва да се тръгне, защото един агент може да направи много неща, за да докара даден футболист в определен отбор. В момента работя по три-четири неща, които може да станат. Две от тях са свързани с България. Става дума за футболисти, които могат да пристигнат в България. Имена не мога да ви кажа. Подготвяме едно нещо, което може да е много добро за българския футбол. Заслужава внимание, но не мога да ви кажа повече. Става дума за играч, който да дойде в България“, сподели Жейнов.

Вероятно агентът има предвид точно привличането на Кристиан Себайос, който е бил предложен на Левски София. Любопитно е да се отбележи, че испанецът е юноша на Барселона, но Тотнъм го взима без пари по схемата, която е доста популярна в Европа. По същия начин Удинезе се опита да примами Антонио Вутов от Левски.