Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович заяви след победата над Славия с 1:0, че формулата за успеха е една. Той добави, че третата поредна победа за „сините“ е много важна.

„През първите 45 минути мачът бе равностоен. Оставяхме голямо разстояние между нашите линии и не можехме да контролираме играта в центъра на терена. През второто полувреме бяхме по-опасни и можехме да нападаме, можехме и да се отбраняване. Мисля, че Славия нямаше положение в този мач. Заслужено победихме“, коментира Йоканович.

„Не бяхме много добри в този мач, но пред нас предстои много работа. Важно разбира се е, че Ларсън Туре вкара гол. Надявам се, че ще ни помогне и в бъдеще. Той вкара много важен гол днес. Футболът е коварна игра. Разбира се, че за нас е много важно, че постигнахме трета поредна победа“, добави сърбинът.

„Няма никакво чудо. През второто полувреме тичахме повече и се раздавахме повече. Формулата за победата е една. Славия не създаде положение. Разбирам, че феновете няма как да забравят онзи мач. Аз тогава не съм бил част от отбора. Надявам се, че оттук – нататък ще бъдем само победители.“

„Вече изглеждаме много по-добре в сравнение преди един месец. Играта не отговаря на амбициите на клуба и на феновете. Надявам се, че и в следващия мач ще играем много по-добре“, продължи наставникът на „сините“.

„Знам много добре какво значи дербито между Левски и ЦСКА. Все пак съм играл в дербито между Партизан и Цървена звезда, а също така съм водил и отбор в това дерби.

Дербито между Левски и ЦСКА е важно и за треньорите и за играчите. Надявам се, че ще го спечелим. Този мач обаче е много далеч. Първо ще мислим за мача срещу Локомотив София. Трябва да се подготвим за този мач“, каза още Славиша Йоканович.