Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне заяви след равенството в дербито с Левски, че отборът е далеч от титлата.

„Хареса ми много публиката. Играхме добре през второто полувреме. Имахме повече положения от Левски. Който беше вкарал първи гол щеше да победи. Липсваше ни завършващия удар”, сподели румънецът.

„Гранден имаше възможности, но не успя да вкара. Липсваха ни днес Митрески и Маркиньос. Мачът между двете публики бе доста по-интерес”, добави старши треньорът на ЦСКА.

„Далеч сме от титлата. Литекс спечели от това равенство. Гранден и Панку имаха положения, но имаме много работа, за да стигнем до това ниво, на което трябва да играе ЦСКА”, каза още Йоан Андоне.

"Първото полувреме не беше добро. Бяха се затворили добре и двата отбора. През второто полувреме беше по-добре. Имахме положения. Не беше много качествен мач. Един дерби, с много желание, тичане. За едно дерби трябва много повече. Нито Левски, нито ЦСКА се намират в добър момент."

"Искахме да победим. Панку, Гранден и Платини имаха положения. Не съм съгласен, че Левски са слаби. Просто минават през слаб момент. Ако Левски и ЦСКА имат добри отбори. Имаме си нашите проблеми в отбора. Надявам се, че ще можем да ги преодолеем. Не съм доволен от Галчев, но той влече направо от пейката. Той изобщо не загря и имах други планове в главата. Днес имахме пет нови играчи, които не играха в сряда. Затова бяхме по свежи през второто полувреме. За да научиш един отбор да атакува изисква много време. Иначе купуваш Меси, който вкарва пет гола и готово."

"Ще се борим до последния момент, докато имаме теоретични шансове. Виждате, че и в България стават изненади. Трябва да умрем на терена за феновете, които имаме Трябва да им благодарим за подкрепата днес", коментира Андоне на пресконференцията след мача.