Очертаващият се като главен акционер на ЦСКА Юлиан Инджов до преди няколко часа, заяви специално за Гонг, че не се ангажира с тази роля, като само изпълнява функцията на проводник на акциите на ЦСКА между Александър Томов и евентуалния нов собственик.

„Не се ангажирам с определението нов главен акционер на ЦСКА. Аз съм само проводник на акциите между Александър Томов и евентуалния нов човек, който ще ги получи. Питате ме кой е той? Не мога да ви отговоря. Феновете го търсят. Докато се случва това, ще помагам с каквото мога“, каза Инджов броени минути преди в публичното пространство да се появи информацията, че се отказва от ЦСКА. Той позволи да бъде цитиран.

По този начин бизнесменът не даде категоричен отговор на въпроса дали в крайна сметка той ще се ангажира с ролята на финансов благодетел, като по-скоро се разграничи от това определение.

„Както знаете една от причините да се откажа преди време бе, че не бях допуснат до одит. Доколкото знам е започнат някакъв одит в ЦСКА, но резултати не мога да ви кажа“, заяви още Инджов.

По този начин бизнесменът индиректно потвърди появилата се информация, че е на път отново да се откаже от по-нататъшното финансиране на клуба, като просто прехвърли акциите си на следващ кандидат.