Старши треньорът на Берое Илиан Илиев изрази съжалението си, че неговият тим отпадна от Левски на 1/8-финалите за Купата на България. Сините надиграха носителя на трофея с минималното 1:0 на стадион „Георги Аспарухов”.

„Напускаме борбата, за което съжалявам. Мисля, че момчетата ми направиха всичко възможно, за да победим съперника. И ние имахме доста ситуации, които трябваше да завършим по-добре, но не успяхме и отпадаме. Но футболистите се опитаха”, сподели Илиан Илиев.

„Имаше периоди, в които се опитвахме да действаме на контраатаки.Трябваше малко по-голямо самочувствие и спокойствие в завършващата фаза. В последните минути мачът беше двуостър, имаше футболисти, които влязоха с проблеми, но се представиха на ниво.”

„В много мачове публиката ни е помагала. Днес видяхме, че в делничен ден и при това при празник, феновете ни дойдоха и ни подкрепиха. Длъжни сме да ги зарадваме с по-добра игра през втория полусезон”, каза още наставникът на Берое.

„Противопоставихме се добре на Левски. Но с влизането на Дарко Тасевски се получи разликата, макар че отново имахме ситуации. Малкото, което ни липсва, особено когато играеш на чужд терен с грандовете, е самочувствието. При нас не е имало напрежение от външен фактор. Мисля, че изиграхме мача си както трябва.”

„След всеки мач съжалявам, когато не сме победили. Изтеглихме най-трудния жребий, но мисля, че изиграхме мача по най-добрия начин, макар че не победихме”, завърши Илиан Илиев пресконференцията след мача.