Старши треньорът на Левски Илиан Илиев призна, че ще използва услугите на Йордан Милиев, който се завърна на „Герена“, след като бе под наем в Израел.

„Милиев е наш футболист. Наемът му е до декември, така че после ще си го ползваме. Отборът там не е пожелал да го закупи. Той в момента не тренира с нас, защото е контузен, просто поддържа форма. Сега ако разполагах с него, щях да се радвам. Той е наши футболист. В Левски е имал добри моменти, разбира се, и не чак толкова добри“, коментира Илиев.

Треньорът на „сините“ отрече да има вариант в Левски да се върне Гара Дембеле. Наставникът на клуба от „Герена“ добави, че тимът му няма да освобождава футболисти. „Групата ни е малка, няма да освобождаваме футболисти. Естествено е, че мислим за нови, но те трябва наистина да подсилят отбора ни, а не просто да се прави селекция. Сега мислим за четирите мача, които ни чакат, а между двата сезона ще имаме време и за това“, продължи Илиан Илиев.

„Да ви кажа честно, не съм гледал класиране. Етър направи доста промени. Привлякоха много нови футболисти, предимно чужденци. Някои, които играеха преди това пък ги напуснаха. В някаква степен имаме неизвестности с техния отбор, но сме ги гледали и имаме впечатления“, допълни наставникът на Левски София.