Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви, че желае шампионската титла, като готов за сметка на това да жертва добрата игра на отбора.

„Ние нямаме план 2014. Нямаме планове, за нас е важен следващият мач. Малко грубо казано, но искаме да станем шампиони, макар и без хубава игра. Оценки ще си правим като минат последните мачове. Много отбори се оценяват според резултатите, но при нас е важна и играта. Хубаво е двете неща да вървят заедно. Кажете ми в кой друг отбор, освен Литекс, от първите пет в класирането налагат млади футболисти? Кой е пуснал млад играч поне за пет минути? Те работят добре от седем-осем години с школата. При нас нишката някъде се е скъсала. От Валери Домовчийски и Мариян Огнянов и тяхното поколение, чак сега влизат млади момчета в първия отбор, като близнаците Цоневи и Вутов. Има и други момчета, като Мики Орачев, които ще получат шансове по време на подготовката“, коментира наставникът на „сините“.

„На този етап играта ни куца в известна степен, но ще кажа, като всеки в нашата професия. По-добре да станем шампиони, може и без хубава игра. Това, разбира се, е грубо казано. Предпочитам да станем шампиони, може и с не толкова красива игра, примери много. Реал Мадрид не игра по-красиво от Барселона, но стана шампион и сега си мълчат...“, завърши Илиев на днешната си пресконференция.