„Трябва да свалим напрежението от футболистите преди двубоя с ЦСКА за купата. В никакъв случай не излизаме с нагласата, че отиваме на война или, че това е мача сезона за Берое, напротив наясно сме, че може и за загубим – именно това ще ни помогне да играем по освободено и правилно срещу армейците”, това зяави старши треньорът на ПФК Берое Илиан Илиев два дни преди четвъртфинала за купа на България срещу ЦСКА.

Мачът е в сряда от 16:00 часа на стадиона под Аязмото. Под въпрос за срещата са крилото Дончо Атанасов и атакуващият полузащитник Атанас Апостолов – и двамата имат травми и не се знае дали ще се възстановят до сряда. Останалите играчи на „зелено-белия” отбор са здрави и тренират пълноценно.
Илиан Илиев каза още, че с добрите си изяви срещу Спортист Своге повечето от младите футболисти на Берое са го впечатлили с играта си, с което са направили и сериозна заявка за титулярно място срещу ЦСКА.

Илиев похвали футболистите на ЦСКА , като заяви, че тима разполага с много добра атака и средна линия. Той не пожела да коментира евентуалното напускане на наставника на ЦСКА Йоан Андоне. Утре Берое ще направи тренировка на стадиона под Аязмото, а после отборът отива на традиционния лагер на старозагорските минерални бани, където ще остане до деня на мача.