Старши треньорът на Берое Илиан Илиев изрази претенциите си към съдията Александър Костадинов, ръководил двубоя на старозагорци със „смърфовете”. Двубоят от 10-я кръг на А група приключи при резултат 1:1.

„Получи се един здрав мач, а и времето и теренът не предполагаха да бъде по-техничен. Макар че футболистите и на двата отбора се опитваха да покажат нещо футболно. Можехме в някои ситуации да се справим по-добре, през второто полувреме, при гола на Здравко Лазаров, можеше да се реагира по друг начин, но все пак поздравявам момчетата, защото играхме срещу отбор, който има почти пълна успеваемост в домакинските мачове”, сподели Илиев след края на срещата, играла се в Пловдив.

„Преди мача говорихме с Коце Костадинов, че трябва да сме толерантни към младите съдии, но този човек днес, поне за мен, който е гледал мача безпристрастно, ще види, че той грешеше само в едната посока. Като е млад, да греши и в двете посоки. Затова даваме толеранс на хората, но особено в картоните, това момче Саканоко, направи четири влизания с бутоните, а аз не видях картон. Да не влизам в подробности, но по този начин не трябва да се свири”, завърши наставникът на Берое.