Отборите на Локомотив Пловдив и Берое не успяха да излъчат победител в мача от 10-я кръг на А група. Срещата, играла се на „Лаута”, приключи при резултат 1:1. Попаденията реализираха Слави Жеков и Здравко Лазаров.

Гостите от Стара Загора започнаха мача по най-добрия възможен начин – с гол. Още във втората минута на срещата момчетата на Илиан Илиев поведоха в резултата. Слави Жеков вкара за 1:0, след като с точен удар, прехвърли вратаря Лучини, топката се удари в сглобката, но все пак влезе в мрежата на домакините.

В 16-та минута „смърфовете” можеха да стигнат до изравнителен гол. Раймонди стреля по земя от границата на наказателното поле, топката облиза дясната греда и излезе в аут. До края на полувремето домакините наложиха натиск, но въпреки това не успяха да изравнят и двата тима се оттеглиха при резултат 1:0. Ситуацията по отношение на головото съотношение обаче се промени след почивката. В 52-та минута Здравко Лазаров получи топката от Валери Георгиев на около 30 метра от вратата на Берое, напредна, преодоля защитник на съперниците, а след това стреля за 1:1.

В 79-та минута и гостите имаха добър шанс да излязат отново напред в резултата. Христов центрира отляво, Евгени Йорданов засече топката с глава, но тя се оплете от външната страна на мрежата.

До края на мача Локо Пд сътвори още няколко добри възможности за гол, но в крайна сметка след последния съдийски сигнал двата тима трябваше да се разотидат с по една точка в актива си. По този начин пловдивчани заемат 6-о място с 16 точки, докато Берое е с позиция по-долу и само с точка по-малко.