Старши треньорът на Берое Илиан Илиев даде индикации, че възнамерява да подаде оставка пред ръководството на отбора в неделя.

Наставникът не заяви това в прав текст пред журналистите след двубоя с Черноморец, но сподели, че някой трябва да поеме отговорност и ще обяви решението си пред шефовете на клуба утре. Според специалиста, след четирите поредни загуби в шампионата, тимът се нуждае от промяна.

„Знаехме, че ще има напрежение в този мач, трябваше да ги изиграем умно, а не със сърце. Трябваше да поприберем отбора след червения картон и да действаме на контраатаки“, каза Илиев.

„Знаете характера ми, аз от доста време съм тук, някой ще трябва да поеме отговорност. Утре съм взел решение, ще го съобщя на ръководството. За да има някаква промяна, футболистите също трябва да се постреснат, не че днес не вложиха усилие, но това напрежение, тези елементарни грешки“, каза още наставникът на пресконференцията след мача с Черноморец Бс.

„Мисля, че е нужна промяна. Сещате се какво става въпрос, но първо трябва да го съобщя на ръководството. В такива ситуации е най-нормалното нещо треньорът да поеме отговорност“, добави Илиан Илиев.

"Няма защо футболистите да бойкотират. Различно щеше да е ако имахме точки. Въпросът е, че днес изиграхме мача повече със сърце, отколкото с акъл", завърши наставникът на Берое.