Старши треньорът на Берое Илиан Илиев заяви, че на този етап няма идеи за нови футболисти. Той каза, че заедно с Петър Хубчев ще работят за доброто на отбора.

„Идеята бе всички футболисти да могат да изиграят по 90 минути. Това е позитивното от този мач. Първото полувреме бе по-добре, второто не толкова. През първото полувреме изпуснахме няколко чисти ситуации“, коментира наставникът на Берое.

„През второто полувреме по-трудно си подавахме топката и не успяхме да я разиграваме толкова бързо. Андонов си има договор с Черноморец и ние няма как да го привлечем. На този етап нямаме идея за нови футболисти“, добави старши треньорът на старозагорци.

„Очаквам с Петър Хубчев да се разбираме и да работим за доброто на отбора. Петър Хубчев е футболен човек и е от школата на Германия, което е добре за клуба. Аз не избистрям състава, а това правят футболистите. Вече имаме някои идеи. Имаме още три контроли тук и може би още две в България. Добре е да имаме опции, а за титулярите има доста време до 26 февруари“, каза още Илиан Илиев.