По време на мачовете между ЦСКА и Левски феновете на двата отбора ще могат да заемат по цели два сектора, в зависимост от това, кой е домакин и кой е гост. До това решение се е стигнало след среща между представители на ЦСКА, Левски, двата фенклуба, СДВР и Охранителна полиция.

Идеята за подобно разпределение на местата се появи в първо в спортно шоу "Гонг", където бе предложен алтернативен вариант на сегашното разделение на привържениците с огромни буферни зони.

Още на мача в събота, който е първи за 1/8-финалите за Купата на България, феновете на ЦСКА ще могат да заемат всички места в Сектор А и Сектор Г. Привържениците на Левски – всички места в Сектор В и Сектор Б.

Досега практиката бе освен съответно Г и Б сектор за двете агитки, да се разделят А и В на две големи части, посредата разделени с големи буферни зони.

Полицията мотивира своето решение със съображения за сигурност. На реванша, който е на 19 декември, феновете на Левски ще могат да заемат целия сектор А и целия Б, а гостуващите фенове на ЦСКА – целите сектори Г и В.