Старши треньорът на Левски Ясен Петров не скри, че е доволен от изявите на отбора срещу Теплице. „Сините” удариха чехите с 2:1 и стигнаха до финал срещу Динамо Москва, където играят фигури от ранга на Курани и Воронин.

„Мисля, че в голяма част от срещата стояхме на едно доста добро ниво, контролирахме топката почти през цялото време. Създадохме не малко на брой голови положения. Общо взето това до този момент е най-добрата ни продукция в Кипър”, бяха първите думи на Ясен Петров след двубоя.

„Видяхте, че теренът бе малко по-голям и позволяваше на нашите футболисти да намерят пространства в защитата на Теплице. Не може да не сме доволни от представянето ни днес. Единствено в последните 15-ина минути отборът на Теплице беше равностоен, когато направихме смените. Доволен съм от почти всички в нашия отбор. Всеки показа желание, старахме се доста. Допуснахме някои грешки, но мисля че позитивните неща са повече”, продължи специалистът.

Относно конкуренцията, която се оформя между Марко Видович и Веско Минев на поста ляв бек, Петров заяви: „В Левски всичко е възможно. Най-важното е футболистите да вземат максимума от заложеното в тези контроли. Виждате с какво желание играят до този момент, а доста играчи изкараха по 90 минути. Това е най-градивното до този момент”, отбеляза Петров.

„Мачът с Динамо Москва ще е една сериозна проверка. Възможност да премерим сили с един от силните отбори в Русия. Нашите футболисти ще могат да се срещнат с доказани имена в световния футбол”, завърши Ясен Петров визирайки Курани и Воронин, който водят атаката на Динамо.