Старши треньорът на Локомотив Пловдив Ясен Петров разкри, че е останал удовлетворен от положеното старание от страна на играчите по време на контролата с Полония в Анталия (1:0).

„Доволен съм от старанието. И двата отбора се захапаха и се получи доста здрав мач. Като качество на игра не мога да кажа, че имаше някакви стойности, които да ни удовлетворят, но и трябва да се има предвид, че токата не се виждаше добре. Доволен съм от всички, които взеха участие в днешната среща. Има едно добро настроение в отбора”, каза след края на мача Петров.

„Резултатът не е чак толкова важен, но е хубаво да търсим победите във всички срещи. За нас е много важно да подготвим отбора. Днес успяхме да пресираме добре противника, за да си освобождаваме пространства, но трябва да вдигнем още оборотите. Ключовата дума за хората, с които работим, е бъдеще. Пред тези играчи има доста години футболен живот.”

Колкото до Иван Иванов и информациите, че Стойчо Младенов настоява да върне в ЦСКА младежкия национал, Ясен Петров сподели: „Аз до колкото знам, Иван Иванов е футболист на Локомотив Пд, поне до лятото.”