Старши треньорът на Локомотив Пд Ясен Петров остана много доволен от работата, която бе свършена в отбора преди утрешно дерби с ЦСКА.

„Настроението, с което работиха футболистите през цялата седмица беше изключително добро”, започна Петров.

„Имам кадрови проблеми от факта, че имаме преотстъпени футболисти от отбора на ЦКСА, трима които няма да вземат участие, както и сериозната контузия на Явор Въндев. За Данчо Милиев ще решаваме днес за последно, дали ще влезе в групата, както и неговото участие в двубоя. Моите принципи са такива, че ако има и най-малкото съмнение, че може да увредим здравето на футболист, няма да рискуваме, тъй като всеки един играч е много ценен за нашия отбор”, каза наставникът.

„Знаете, че аз не обичам да коментирам противника, ние сме изключително концентрирани да си решим проблемите, които имаме, и се надявам, че настроението, с което работихме с футболистите през седмицата, ще бъде пренесено и в утрешния двубой”, продължи той.

„Надявам се, че и нашите фенове ще ни подкрепят до последната минута. Ние всички желаем да ги зарадваме след края на този двубой”, призна още Ясен Петров.