"Надявам се да се върна в ЦСКА. Не бих отказал на Левски и Литекс също", обяви халфът на Монтана Янко Сандански, който бе гост в актуално студио „Дерби“.

Той призна, че е отишъл в Монтана заради Стефан Грозданов, с когото бяха заедно и в Пирин. "Стефан Грозданов пое Монтана, а аз искам да се развивам. Мисля, че той може да ме научи на много неща, работил съм с него и преди. Кметът на града също е много амбициозен. Не сме се сработили все още, но с всеки мач става все по-добре", сподели дефанзивният халф.

Монтана все пак отнесе як пердах от ЦСКА след 5:0 и Сандански разкри причините за погрома. "Всички искахме да се докажем срещу ЦСКА. Направихме добър мач с Левски и добро първо полувреме срещу ЦСКА. После обаче се разконцентрирахме и отидохме на пет гола", продължи 23-годишният играч. Той призна, че иска да се върне в отбора на "червените", но не би отказал и на други два гранда в първенството.

"Надявам се ако покажа добра игра, да се върна в ЦСКА. Не бих отказал на Левски и Литекс също. От такива отбори можеш да отидеш в чужбина", каза още Сандански.