Един от най-добрите футболисти играл в ЦСКА в последните години Янис Зику може да се завърне на “Българска армия” разбра Гонг. Договорът на румънеца с корейския Гангуон изтича през зимата и той има желание да се завърне да играе в България. Полузащитникът вече е постигнал принципна договорка с ръководството на ЦСКА и ако всичко е наред отново ще заиграе при “червените”.

Румънецът игра един сезон в ЦСКА, но остави сериозна следа преди да бъде продаден в Азия. Той първо поигра за Поханг Стилърс, където в 15 мача реализира 6 гола. В момента Зику защитава цветовете на Гангуон от Южна Корея, където за 32 мача има 14 точни попадения.

Гонг обаче разбра, че 29-годишният футболист има желание отново да играе в България и преговорите между него и ръководството на “червените” са факт. Двете страни са постигнали договорка и Зику ще се завърне в ЦСКА през зимата и то като свободен агент, какъвто ще стане през януари.

Оферти към Зику определено не липсват, но въпреки сериозните отбори, които го искат в състава си, той е избрал завръщане в ЦСКА.