ЦСКА ще започне официални преговори с Тошко Янчев утре. Бившият халф на „червените”, а вече и на датския Рандерс, е в България и вече заяви своето желание да се завърне на ст.”Българска армия”.

Преди два дни от Рандерс обявиха, че се разделят с няколко свои играчи, сред които и българите Янчев и Саидходжа. Бившият капитан на ЦСКА е имал вариант и за дрвуг тим в елита на Дания, но в крайна сметка е предпочел сигурността при завръщането си при „армейците”. Старши-треньорът Стойчо Младенов държи твърдо Тошко Янчев да присъства в схемата на тима за новия сезон.

До дни преговорите между двете страни трябва да приключат.

До сряда пък „червените” ще чакат цена от Белград за друг свой бивш играч – Ибрахима Гай. Личното желание на сенегалеца е отново да играе в родното първенство.

Чаканите трима футболисти на проби – Фабио Билиса, Базил Де Карвальо и Адуале Уахаб изобщо няма да пристигнат. Това бе и причината заплануваната за утре контрола срещу Славия да отпадне.

След утрешната сутрешна тренировка, Стойчо Младенов ще пусне играчите си във ваканция до 25 юни, когато е предвидено първото занимание от лятната подготовка.