Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев коментира след контролата с Аустрия Кернтен, спечелена от „червените” с 1:0, че всяка победа е важна за самочувствието на отбора, което ще помогне за по-добро представяне през пролетта. ЦСКА се наложи над австрийския си противник благодарение на единствения гол на Даниел Панку в 72-ата минута на мача.

„Винаги е хубаво когато се побеждава, дори и в приятелски мач. С това трупаме самочувствие, което ще бъде важно в първенството. Атмосферата в тима е чудесна. Работим заедно повече от двадесет дена и от ден на ден се чувстваме все по-добре. Има доста нови момчета, които обаче бързо влязоха в ритъм. Действително групата е голяма и се работи по-трудно, но всички са амбицирани и да показват най-доброто от себе си”, заяви след мача Янчев.

„В България изиграхме няколко мача, които трудно мога да нарека контроли. Теренът не позволяваше да се игра футбол. Днес това ни беше трети мач в Анталия. Нормално е на този етап всеки мач да започваме с различен състав. Все пак да не забравяме, че се намираме в подготвителен период и треньорът ни иска да се запознае индивидуално с качествата на всеки футболист, въпреки че е изгледал почти всички мачове на обора през есента”, допълни капитанът на ЦСКА.