Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев призна, че не е нормално това, което пише в пресата за случващото се в клуба в последно време. Футболистът на „червените“ все пак призна, че в отбора са доволни от изминалия лагер в Турция.

„Доволни сме всички. Че се подготвихме добре. Времето беше много хладно, което ни устройваше в жегите. Базата беше на ниво, изиграхме четири контроли, помогнахме на новите момчета да влезнат в нашия клуб“, заяви Янчев на летище София.

„Не е нормално и добре, това което четем в пресата за случващото се в клуба. Всички искаме да видим един единен ЦСКА. Винаги когато сме задружни, нещата ще стават по-лесно“, добави той.

„Доколко отборът е готов за началото на сезона могат да кажат най-добре треньорите ни. Ние сме футболисти и виждаме нещата отвътре по един начин, докато отвън всичко се вижда по-ясно. Те са хората, които най-добре виждат къде имаме нужда да работим още“, допълни той.

„Вчера в последната контрола показахме добра игра и дух. В дългия лагер обикновено последните контроли са най-тежки, никой не излиза с голямо настроение, вчера беше точно обратно. Надявам се да продължаваме така“, обясни още капитанът на ЦСКА.