Марко Еспозито е поредният футболист, който е контузен в ЦСКА. Италианецът е получил травма още на двубоя срещу Видима и не тренира с първия отбор на „червените”. Той е поредният играч на ЦСКА, който няма да може да вземе участие в мачовете срещу уелския ТНС. Поради различни причини един куп картотекирани за Лига Европа футболисти няма да могат да играят срещу уелсците.

Дори и при желание на Гьоре Йовановски да върне в представителния отбор Костадин Стоянов, това няма да може да стане. Причината е, че защитникът все още е контузен. Вчера той е минал ядрено-магнитен резонанс, който е показал, че скоро няма да може да играе.

С травма е и Уилям Тиеро. Това е причината ганаецът да не замине с отбора за Правец. Тиеро влезе и излезе в мача срещу Видима.

Проблеми с адукторите има Мартин Дечев. Той също не тренира с ЦСКА.

Апостол Попов е с извадено рамо. Централният бранител ще отсъства от терените над 2 месеца.

Дори непопадащият в групата от началото на шампионата Николай Манчев е болен. Атанас Зехиров е с травма от доста дълго време, а за Фабрицио Грило дори не се коментира, тъй като си е в Италия да се лекува.

Руи Мигел пък отказа да се качи в клубния автобус при заминаването за Правец, тъй като не пожела да даде мобилния си телефон.

Така новият наставник на „червените” Гьоре Йовановски завари абсолютно пълен лазарет на ЦСКА.