Още един футболист ще отлети със състава на ЦСКА в петък сутринта за подготвителния лагер в Алания и това е бранителят Костадин Стоянов.

Първоначално Стоянов не бе включен в включен списък от 25 футболисти, които бе обявено, че новият треньор на червените Миодраг Йешич ще заведе в Турция.

Преди малко в официалния сайт на ЦСКА обаче се появи съобщение, от което става ясно, че и бившият национал ще тръгне с тима за първия лагер от зимната подготовка.

Ето какво казват от клуба по темата: „След излезлите в късния следобед резултати от медицинските тестове, консултация с лекарския екип на клуба и по желание на спортно-техническото ръководство Костадин Стоянов ще пътува утре с отбора.“

В крайна сметка това са играчите, които заминават с ЦСКА за Турция: Томас Черни, Благой Макенджиев, Анатоли Господинов, Иван Бандаловски, Венцислав Василев, Пламен Крачунов, Апостол Попов, Ангел Грънчов, Васил Попов, Юлиян Илиянов, Михаил Венков, Лукас Саша, Анисе, Илиас Кириакидис, Петър Витанов, Ивайло Чочев, Нджонго Присо, Себастиян Скиорили, Сержиньо, Серж Нюаджи, Мишел Платини, Мартин Камбуров, Станко Йовчев, Григор Долапчиев, Марсиньо, Костадин Стоянов.