Старши треньорът на Берое Петър Хубчев обяви, че не е напълно доволен от контролата срещу Раковски, която завърши 1:1.

„Не съм съвсем доволен, но желанието бе за пореден път истинско. Най-важното е, че всички са здрави. По-сериозни контузии досега не е имало. Направихме всичко, което бяхме запланували. Елио Мартинс също е от вчера в отбора, но за съжаление има още проблеми и времето за него няма да стигне. Всичко останало от бегово естество се получи“, сподели наставникът на Берое.

„Всеки мач и всяка тренировка са важни. Във всяка среща трябва да играем като за последно. Не ни интересува Апоел Тел Авив, докато не мине срещата с Лудогорец. Дотогава имаме още работа. Едно нещо не се е променило от миналата година и то е да играем във всеки мач пределно мобилизирани. Сега мислим изцяло за следващите няколко дни“, добави треньорът.

„Доколкото е възможно по силите ни сме разузнали отбора на Апоел Тел Авив. Имаме няколко записа на последните им пет мача, но на практика това е един нов отбор. И днес, и на 9-и те играят две контроли в Полша, където имаме наш човек и ще разчитаме на тази информация. Това е, което можем да си позволим и ще е достатъчно. Аз вече имам представа за този отбор, но нека минат и тези последните им контроли”, продължи старши треньорът на старозагорци.

„Ще използвам клише, което се използва от всички. “Селекцията е отворен процес. До последния момент всичко е възможно”, но това е наистина така. Освен Благой Макенджиев досега нямаме други нови футболисти. Търсихме играчи, които да са по-добри от настоящите ни. Имаме си виждания и някои неща, които ще се случат в следващите няколко дни, но не сме намерили някой, който да ни помогне и е според нашите финансови възможности. Не можем да търсим футболисти, които не можем да финансираме. По-важното е да запазим колектива и духа”, каза още Петър Хубчев.