Старши треньорът на Берое Петър Хубчев изрази задоволството си от спечелените три точки срещу Славия. Старозагорският тим се наложи с 2:1 над „белите“ в първия мач от 14-я кръг на А група.

„Доволен съм, много важен мач. Много важен, много нервен, истинска битка – в рамките на позволеното. Предполагам, че подобно е мнението и на Милен Радуканов“, сподели Петър Хубчев.

„Този път ние се възползвахме от две грешки на противника. Като цяло нашият отбор искаше повече победата“, допълни Хубчев.

„Много мъжки и много здрав мач, за моя радост в рамките на феърплея и правилата. Добре е, че го спечелихме и това прави радостта само по-голяма.“

„Обещал съм много голяма индивидуална премия на доктора, ако утре дойде и ми каже, че всички футболисти ще тренират и няма нито един контузен. Всичко е направено според докторите така, както трябва. Надявам се по най-бързия начин Амир Саюд и Георги Костадинов да бъдат на линия за следващите мачове. За клуб като нашия, който не може да поддържа 20-25 равностойни футболисти, е много важно всички да са здрави.“

„Не знам, може би трябва да вземем доктора на пресконференцията.“