Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че има доста запитвания за футболисти от неговия отбор, но няма конкретни оферти.

„Склонни сме да се разделим с някои от футболистите, които започват подготовка с отбора. Има доста запитвания, но до този момент без конкретни оферти. Няма гаранция, че футболистите, които ще започнат подготовка с нас, ще останат. Търсим футболисти на 3-4 поста. С нас ще започнат юношите на отбора Пламен Тенев и Исус Ангелов. Ще видим, дали ще останат при нас.“

"Ние сме един от последните отбори започващи подготовка. Почти всички треньори определиха като цел първата седмица с оглед на това, че първенството се провежда по друга формула. Ще бъде много трудно. Дисциплината и физическата подготовка продължават да са в основата на нашия отбор", каза Хубчев.

"Провел съм разговори с някои играчи. Двамата вратари Кирил Акалски и Теодор Скорчев напускат, а Пауло Жорже също. Има още един-двама, с които ще се разделим, но искам първо да говорим, а след това да го обявим", сподели треньорът на Берое.

"Всички които минат тук през Стара Загора ще ги гледаме, докато се убедим в качествата им. Няма как да поставя срок за окомплектоване на отбора. Ако трябва да го правя щях да поставя срок днес. Знаете как се развиха при нас нещата зимния трансферен прозорец. Някои от футболистите ги взехме в последния момент - Иван Караджов, Венци Христов, Пламен Крумов. Това е нормално. Всеки гледа да търси по-голям отбор или по-добър отбор, с по-големи финансови възможности. Когато не станат нещата,може би ще се намесим и ние. Други имат предпочитания към страната, града, към клуба.Почти невъзможно е да си поставяме срокове", каза още Петър Хубчев.