Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо остана доволен от поведението на своите футболисти при разгромната победа над Нефтохимик в градското дерби на Бургас.

„Мачът срещу Нефтохимик бе малко по-специален. Бяхме длъжници на нашите фенове, заради резултатите през сезона. Дори когато, човек се радва, трябва да го прави така, че да не се подиграва на противника си. Именно това мотивира футболистите ни. Изиграхме достойно този мач и им затворихме устата. Много е лесно да говориш след 4:0, но имахме положения и за още по-сериозен резултат“, коментира Херо.

„Естествено, че трябва да търсим победи и в оставащите ни мачове, особено в директните сблъсъци за оставане. Естествено, че ще бъде трудно. Не казвам, че е невъзможно, но ние нямаме дълбочина на състава. Скамейката ни е къса, но ще се опитаме доколкото ни позволяват силите. Мога да кажа, че до този момент загубихме мачове, в който не бяхме надиграни. Липсваше ни рутина или самочувствие в някои футболисти“, каза още наставникът на Черноморец.