Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров – Херо бе разочарован от загубата с 1:3 от Левски в мача от 9-я кръг на А група. Специалистът обяви, че допуснатият от „акулите“ автогол е нелеп, като допълни, че такива автоголове не се допускат и в юношеските групи.

„Диктувахме и водехме играта в големи периоди на мача, изпуснахме много положения. Автоголът на Оливейра, и в юношеските групи не могат да го допуснат. Този автогол е нелеп, защото нямаше никакво напрежение. Този автогол дойде в момента, когато водехме играта. Ако бяхме малко по-интелигентни и умни, мисля, че не само нямаше да загубим, но и щяхме да спечелим“, започна Херо.

„С една контраатака Левски успя да си реши мача, ако не бяхме допуснали този автогол нямаше да загубим. Знам проблемите на екипа ни, селекцията ни закъсня и не можахме да направим добре подготовката. Нормално, когато губи, всеки един треньор се притеснява. На пейката имам 4 юноши, много е трудно с тях да обърна мач. Нямаме равностойна скамейка“, каза още треньорът на бургазлии.