Наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо остана разочарован, след като стана ясно, че мач между неговия тим и Левски няма да има. Специалистът сподели специално пред Гонг, че неговият отбор най-вероятно няма да търси компенсации за изгуеното време и средства, тъй като това би било загубена кауза.

„Излязохме с нагласата, че ще играем този мач, изхарчихме пари, загубихме време. Теренът наистина не бе в състояние за игра, но защо бе оставен в такова лошо състояние, не се знае”, започна разочарован Херо.

„Обясниха ни причините, но аз не съм специалист, не мога да коментирам тези неща. За кога ще бъде насрочена тази среща, БФС ще трябва да реши”, каза още наставникът на Черноморец.

„И да търсим компенсации, няма кой да ни ги даде, жалко, че загубихме време и средства, за да дойдем дотук, напразно”, добави още той.

„Единственото добро, може би, е че ще се възстановят някои от футболистите, които нямаше да могат да играят днес. Жалко, не по наша вина няма да се състои този мач, а състезателите ми бяха готови”, завърши Димитър Димитров.