Двубоят от А група между Левски и Черноморец, който по програма трябва да започне днес от 16:30 часа, беше отложен поради невъзможността да бъде почистен снега на Националния стадион Васил Левски.

Ръководството на съоръжението се опасява, че почистването на снега би могло да увреди терена, като по тази причина мачът няма да се играе и утре, за да бъде запазено тревното покритие за срещата България – Румъния следващата събота.

„Преди минути главният съдия, делегатът и представители на двата отбора взеха решение, че мачът няма да се състои днес или утре. Още снощи отоплението на терена е било пуснато, но това не е помогнало, за да се стопи падналия сняг. Очакваното падане на температурите допълнително е мотивирало решението, мачът да бъде отложен”,  потвърди за Гонг пресаташето на Левски Александър Касабов.

„По допълнителна договорка между двата тима ще се реши кога ще се играе мачът. Билетите, които са си закупили феновете за днес, ще важат за датата, на която ще бъде насрочена срешата”, добави още Касабов.