Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо изрази недоволството си от играта на своя тим при равенството 1:1 срещу Видима Раковски. Наставникът заяви, че е разочарован от играчите си.

„Това е най-слабият мач, който моите футболисти са играли от началото на шампионата. Пропуснахме доста положения през първата част на двубоя. Играхме статично и в двете фази на мача - в защита и нападение. Допуснахме лесно изравняването”, категоричен бе на пресконференция след срещата Херо.

Старши треньорът на Черноморец разкри, че е бил е изненадан от стартовия състав на домакините. Наставникът на Видима Костадин Ангелов започна без трима от титулярите си в началото, които оживиха играта на отбора през второто полувреме.

Видима бе с човек по-малко на терена през голяма част от времето, а Ангелов определи ситуацията при изгонването на играча за спорна. Тодоров получи червен картон в 57-та минута.

„Промяната на схемата беше наложена от показаното от футболистите в миналия мач. Играчите, които не показаха очакването останаха на пейката”, каза наставникът на Видима след равенството.