Президентът на Беласица Костадин Хаджииванов се изказа доста остро по адрес на своите футболисти за представянето им в двубоя срещу ЦСКА в Петрич. „Комитите” загубиха с 1:3 и вече се намира в зоната на изпадащите.

 

„Не мога да разбера на какво се дължи тази безотговорна игра. Вземете интервюта от футболистите като излязат от съблекалните. Питайте тях. Не мога да си обясня, осигурено им е всичко. Водят подготовки като големите клубове. Заслужават сега да ги карам два часа да тренират, за да се изпотят малко, защото не си мръднаха гъза по време на мача”, заяви след мача известният като Коце Маца.

 

„Няма от какво да се притеснявам. След 11 години във футбола съм претърпял разочарования и радости, така че не се притеснявам от изпадане. Където заслужават – там ще играят. Със сигурност ще измисля някаква форма на наказание. Играха като гръмнати”, продължи Хаджииванов.

 

Въпреки че вчера ексцентричният бос поиска стимули от преките конкуренти на ЦСКА – Левски и Локомотив, Хаджииванов отрече тимът му да е получавал каквито и да е премии.

 

„Какви финансови стимули? Та ние с ме с единия крак в Б група, те искат финансови стимули. Имат си договори, получават си заплатите, караме ги на подготовки в Турция и навсякъде. Като искаш финансов стимул и си много добър ще те вземе някой добър клуб и там ще ти го дадат”, коментира още ядосаният президент на Беласица.

 

Чуйте цялото интервю на Костадин Хаджииванов в прикачения аудио файл.