Завърналият се в ЦСКА Емил Гъргоров е дал лично обещание пред шефа на Надзорния съвет на клуба Александър Томов, че ще отбележи 9 гола през проления дял на родното първенство.

„Да, обещах това и мисля, че ще спазя обещанието си” – потвърди Бадема пред журналисти днес. Веднага след това, Томов се пошегува като му отвърна: „Е, и на осем няма да ти се разсърдя”.

Преди това халфът получи фланелката с номер 11, която той ще носи. При предишния си престой в Борисовата градина Гъргоров носеше № 23, но сега този номер е притежание на мароканския национал Абдер Кабус.

Александър Томов заяви още, че клубът е купил Гъргоров по изричното настояване на неговите съотборници и за това, че е голям не само като футболист, но и като човек и личност.

Накрая играчът бе попитан, дали по време на престоя си във Франция му се е налагало да се къпе на друг стадион след тренировка, имайки предвид факта, че „червените” бяха принудени след днешното си занимание да отскочат до съседния ст. ”В.Левски” където баните, за разлика от тези на „Армията”, работят. „Не, не ми се е случвало, но това е нещо нормално за България. Приемам го за даденост, както го приемат всички останали”.