Ветеранът в състава на Локомотив Пловдив Емил Гъргоров беше главното действащо лице в най-спорната ситуация в градското дерби с Ботев. В средата на първата част той се строполи на земята, държейки се за главата.

Той претендираше, че е нацелен от трибуните. Повторенията показаха, че предмет наистина го е уцелил, а Бадема направи кратък коментар на въпросното положение, при което играчите на двата тима се скупчиха в центъра. 

"Нещо ме удари по главата, вие видяхте. Не знам какво беше, но ме заболя. Всичко е нормално, след това продължих", беше коментарът на 35-годишния ветеран за въпросната ситуация. 

Той сподели и виждането си за самия двубой, загубен от тима му с 0:1. Според него, една от причините за поражението е липсата на лидера в атаката Мартин Камбуров, който е наказан. 

"Не мога да си обясня защо се представихме така, защото по време на подготовката бяхме много по-различни. Сега бяхме тежки, бавно работехме с топката. Треньорът ще ни посочи грешки, но нямаме друг избор, освен да се вдигнем."

"Определено ни липсваше и Мартин Камбуров. Различно е без него, защото той е легенда на Локомотив и головете, които не спира да вкарва, го доказват", сподели още Бадема след двубоя.