Гръцки футболист по всяка вероятност ще се окаже първото ново попълнение на Левски това лято. Според изданието On Sport в южната ни съседка, Василиос Куцианикулис е приел офертата на "сините" за договор. 

Официални подписи все още не са поставени, но след като има желание от страна на футболиста да дойде в София при предложените му финансови условия, това би трябвало да бъде само формалност. 

Засега обаче от Левски все още няма потвърждение за разговори с лявото крило. Иначе гъркът е свободен агент, след като от началото на годината е без отбор. Досегашният му тим ОФИ Крит фалира тогава 

Конкуренция на "сините" за подписа на Куцианикулис правеше втородивизионен испански клуб. Явно на Пиренеите не са предоставили исканите от футболиста условия и той е предпочел да дойде на "Герена". 

Атакуващият играч, който може да се подвизава и зад нападателя, е на 26 години, като досега е играл само в родината си. Той има над 200 мача в гръцкия елит, за купата на родината си и евротурнирите. Преди години за него ПАОК е платил над 2 млн. евро за подписа му.