Ново попълнение от Гърция може да акостира в Левски. Става въпрос за 26-годишния бивш играч на местния ОФИ Крит Василиос Куцианикулис. Новината е на авторитетното местно издание sport-fm, което се позовава на информация от няколко различни източника, близки до играча. 

Според информацията, Куцианикулис вече е получил оферта от "сините" и сериозно обмисля възможността да я приеме. Към него има още три предложения от Западна Европа, но става въпрос за тимове от вторите дивизии на Испания, Франция и Германия. 

Досега кариерата на офанзивния футболист е преминала изцяло в родината му, като в продължение на две години той е носил екипа и на местния гранд ПАОК Солун. В ОФИ е от 2012 г. 

Лявото крило обаче вече е свободен агент, защото тимът от Крит фалира по средата на сезона и беше изхвърлен в аматьорските дивизии. Точно проблемите в Гърция са го накарали да мисли за излизане в чужбина на 26-годишна възраст. 

Левски има спешна нужда от човек на левия фланг на нападението си, тъй като не е ясно дали в тима ще остане сомалиецът Либан Абди. Той е собственост на турския Ризеспор, но българският клуб няма парите да го купи за постоянно.