Стефан Грозданов заяви, че е доволен от старанието на своите футболисти въпреки жегата след победата с 2:0 над Марек. Наставникът на Локомотив София сподели, че вече изцяло вниманието на неговите играчи е насочено за реванша от Купата на УЕФА срещу Оцелул.

„Можехме да решим по-рано мача. Още през първото полувреме - Антунович, Балдовалиев и Димо Атанасов не успяха да вкарат, но се надявам това да стане в следващите мачове”, каза Грозданов.

„Мислим за мача с Оцелул в четвъртък, затова Дафчев, Върбанов и Караджинов не бяха в състава. Караджинов влезе за малко, за да не губи ритъм, а другите двама трябва да вдигнем на крака за реванша с румънците, а оттук-нататък ще насочим вниманието си към двубоя за Купата на УЕФА”, допълни треньорът на столичните железничари.

Наставникът на Марек Стоян Коцев сподели, че неговият отбор не показва играта, с която могат да се печелят срещи: „Заслужено ни победиха. Марек няма облик. Това, което играем не ме задоволява изобщо, а това са ни възможностите в този момент. През паузата не взехме никакви футболисти и ще ни бъде много трудно да запазим мястото си, макар че е рано да се говори за оставане в А група. Аз няма да глобявам играчите, ако президентът реши да го стори е негово право.”