Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов заяви след победата над Пирин Гоце Делчев с 2:0, че едва ли ще може да разчита на украинеца Иван Баранов, който се намира на проби при столичните железничари.

Наставникът обаче си остави вратичка като сподели, че 22-годишният футболист може да бъде ползван на други постове, а не като десен бек, за какъвто е бил предложен първоначално.

„Мисля, че Баранов няма да може да ни свърши работа на този пост, но ще видим дали ще можем да го ползваме и развием като защитник. Това което искахме от него като десен бек няма да се получи. Колкото до Малин Орачев, той най-вероятно ще остане в Локомотив София”, каза след контролата Грозданов.

„Целта на тази среща бе да се запозная с новите футболисти, както и да видя на кой от тях ще мога да разчитам за новия сезон. Имаше и хубави неща, както и много недостатъци”, допълни старши треньорът на локомотив София.

„Не искам да отличавам никого. Ще ги видя и в следващите контроли, за да решим какво ще правим”, завърши Стефан Грозданов.