5 000 лева ще излезе на ЦСКА „гостуването” на изпадналия от „А” група тим на Черноморец този петък.

До последно Йвайло Дражев не е счел за необходимо да уведоми ръководството на ЦСКА, че бил внесъл необходимата молба в БФС с която да бъде насрочен двубоят от 26-я кръг на ст.”Българска армия”, въпреки че по програма „армейците” са гости. Шефовете на ЦСКА са били ядосани от този факт и до последно е бил пред провал варианта с мач на „Армията”. В крайна сметка двете страни са се споразумели и „червените” ще поемат всички разходи за двубоя, включващи наеми за полиция и останалите необходими такси.

Малка утеха е, че приходите от билети ще бъдат за тях, тъй като не се очаква много публика в Борисовата градина в петък, от 18.00 часа.

На днешното открито занимание на базата в Панчарево, контузеният ас на тима Велизар Димитров, се появи със скъпоструваща шина. Според специалисти цената и е 1 200 евро. Преди две седмици Стойчо Младенов обяви, че няма да разчита на Димитров за мачовете до края на сезона.

Наставникът на ЦСКА получи пълен запис от мача Спартак Вн- Вихрен. За тази цел лично на този двубой е бил пратен оператор на клуба. Стойчо Младенов е пожелал да разучи детайлно играта на съперника на "армейците" в по следващият кръг.

На 12 май ЦСКА посреща Вихрен на ст."Българска армия".