Капитанът на Левски Георги Петков призна, че се е замислял над факта, че е единственият футболист от дрийм тима на „сините”, който е останал в отбора без прекъсване. В различен период от време останалите асове бяха в други клубове, а в последните седмици шампионите се разделиха с Живко Миланов и Лусио Вагнер.

„Замислял съм се над това нещо. Аз оставам, не може всички да си тръгнат”, отбеляза стражът на Левски и националния отбор.

„В началото на подготовката винаги е трудно. Надявам се в Кипър да наблегнем на тактиката, а в контролите да обиграем отбора. Направиха се доста трансфери на наши защитници, но се надявам, че има футболисти, които да ги заместят”, сподели Георги Петков преди заминаването на Левски за Кипър.

„В Кипър условията са най-добри. Ще бъдем сами в хотела, а не както е в Турция. Миналата година в нашия хотел имаше около 20 отбора, което не е много удобно”, допълни Петков.

Той отново отрече, че ще напуска Левски и призна, че чувства атаки към себе си от страна на някои спортния издания в България.

„Спокоен съм и гледам да си върна формата, в която бях преди време”, сподели плановете си вратарят на Левски София.