Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви след контролата с Търгу Муреш (2:0), че представянето на отбора е очаквано от него, както и леко натрупаната умора след вчерашния спаринг с Ломбард Папа (4:0).

„Най-важното е, че няма контузии, явно румънският отбор играе по този начин, малко по-твърдо, но не е станало кой знае колко по-различно от една мъжка игра. Видя се малко умора след вчерашния мач, тази динамика от вчера я нямаше. Резултатите не са важни, а играта и техническата дисциплина”, сподели треньорът.

„Отборът играе правилно тактически, но ние трябва да работим върху това. Това, което очаквам, това се получи в този двубой.”

„След като всички се влагат и изпълняват това, което искаме, изборът на треньора става много труден. Няма да давам персонални оценки, но Иван Цветков има качества да играе в Левски, затова е и тук”, каза още мениджърът на „сините”.

„Ако Дани Младенов играе добре и държи това ниво и по време на мачовете, ще игре той. Никой не е сигурен за мястото си в отбора. Аз ви казах, че търсим централен защитник, Стефан Станчев е играл при юношите на тази позиция, но не искам да оставяме на постовете по един футболист”, завърши Георги Иванов.