Наставникът на Левски Георги Иванов заяви, че към настоящия момент не съгласува нищо с бъдещия треньор на „сините“ Димитър Димитров – Херо. Иванов коментира, че е дал шанс на Александър Любенов да застане под рамката в мача срещу Ботев 2:1, заради показаните добри резултати от стража на тренировките, както и с юношеския национален отбор. Гонзо открои също така и Мики Орачев.

„Имаме нужда от играч в атака. Смятам, че за да имаме опции, ни трябват още хора, които да вдигнат нивото. Мисля, че има още върху какво да работим. Но се надявам след тази победа да покажем още по-добри игри. Смятам, че тези футболисти могат доста повече. Днес играхме 4-4-2 в ромб. Предвид играчите, които имаме, това е уместна схема. В следващите мачове ще преценяваме според противника“, коментира Иванов пред Дарик радио.

„Мисля, че трябва да даваме път на младите. Сашо Любенов заслужава шанс, заради представянето си по време на тренировките и на Европейското. За мен е без значение кой как се казва. За мен всички са равни. Искам играчите да се раздават и на тренировки, и на мачове. Искам обаче да отлича и Мики Орачев, който направи силен мач“, каза още Гонзо.

„Радослав Димитров не можа да се наложи и затова бе пуснат“.

„Ние имаме ограничен бюджет. Работим с играчите, които имаме. Освен очаквания нападател, няма да има други футболисти. Това е предвид, евентуалния трансфер на Божинов“.

„Херо ще стане треньор през зимата, не съгласувам нищо с Херо в момента. Той нормално следи и играчи, и всичко“, завърши емблематичната деветка на Левски.