Старши треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че играта, която са показали неговите възпитаници в мача срещу Ботев (2:1) го задоволява. Освен това, Иванов потвърди, че „сините“ ще подпишат с нападател, с оглед на това, че се очаква Валери Божинов да премине в Уест Хем.

„Смятам, че днес изиграхме много силен мач. През първото полувреме имахме пълен контрол, но само неумението не ни позволи да вкараме гол. Наша грешка доведе до гол на Ботев“, започна Иванов в ефира на Диема.

„Може би има малка нервност. Има напрежение в играчите, заради последните негативни резултати. Това се опитвах да им обясня през цялата седмица, че трябва да са уверени в собствените си възможности“.

„Това, което видях днес ме задоволява като начин на игра. Нормално е, когато се гради нов отбор да има колебания. Ние работим всеки ден, за да чистим грешките и да се превърнем във фактор в първенството“.

Колкото до Валери Божинов, за когото Гонг по-рано съобщи, че е пред трансфер в Уест Хем и до това дали Левски има достатъчно варианти в атака, бившият нападател обясни: „За сега няма опции в атака, ако Божинов подпише. Но утре или други ден ще дойде нападател, с който да подпишем. Ние трябва да имаме още един нападател, за да сме спокойни. Има още много мачове и се нуждаем от това. Нищо за Божинов не е сигурно, докато не подпише“.