Мениджърът на Левски Георги Иванов разкритикува терена на стадион Локомотив в столичния квартал „Надежда“. След успеха с 1:0 над Локо Сф, Гонзо изрази становище, че състоянието на игрището не позволява да се играе нормален футбол, като обясни, че подобни терени няма и по селските групи.

„Мисля, че нашият отбор се пригоди добре на тежкия терен. И по селските групи няма такива терени. Опитахме да ограничим ситуациите пред Локомотив. Мисля, че можехме да решим мача по-рано, а не да треперим до края“, започна Иванов.

„Вижте, на този терен е трудно да играем така, както искаме. Знаете, че за нас седмицата след мача с ЦСКА бе тежка. Но важно бе да покажем характер. Всеки пропуска. Пропуските тежат, когато губим мачове. Ако вкараш втори гол, става много по-лесно“, коментира Иванов.

„Като загубиш от ЦСКА е винаги болно. За мача с Монтана мислех, че мога да се доверя на играчи, които не играят толкова често, но не се получи. Има втори мач и там ще се опитаме да се поправим“, анализира легендарната деветка.

Колкото до скандиранията от страна на феновете срещу Тодор Батков, Гонзо заяви: „Естествено, че това, което се случва с феновете и собственика влияе на играчите. Мисля, че Тодор Батков е направил много за клуба и не заслужава такова отношение“.