Старши треньорът на Левски Георги Иванов остана много доволен след победата с 4:0 над унгарския Ломбард Папа. Според Гонзо отборът е изпълнил голяма част от изискванията му и ще показва все по-добра игра.

„Доволен съм, особено през първото полувреме. Много от изискванията които имах, се получиха. В голяма част от мача се получаваше”, заяви Гонзо.

„Пресата е основното, за да играеш, да взимаш топката в средата на терена и оттам вече да развиваш атаката. Успявахме през първото полувреме, през второто също на някои моменти”.

„Това е втора контрола, нормално е футболистите да не могат да издържат през цялото време на пресата. От всички съм доволен, не е важно кой вкара гола. С всяка една среща мисля, че нашият отбор ще показва все по-добра игра”.

Относно състоянието на Дъстли Мюлдер, Иванов обясни: „Няма нищо сериозно, днес и утре няма да вземе участие, до 2-3 дена трябва да е готов. За нас е важно той да се оправи”.

За Христо Йовов пък Гонзо сподели: „Пресече мускул, мисля, че това минава за 2-3 дни”.

На въпрос, дали ще има нови футболисти в отбора, легендарният нападател отговори: „Чакам тези дни, до 2 дни мисля, че ще има футболисти. Ако зависи всичко само от мен…но когато има други страни нещата стават по-бавно. Чужденци ще бъдат, всички добри футболисти от А група ги взехме и няма кой да вземем”.