Левски започна с убедителна победа с 4:0 срещу унгарския Ломбард Папа подготовката си в австрийския курорт Линдабрун. “Сините” имаха превъзходство в по-голямата част от мача. През двете полувремена мениджъра на Левски Георги Иванов - Гонзо пусна два различни състава.

Левски поведе в резултата в 7-та минута, когато след груба грешка в отбраната на Ломбард, вратарят Суч и защитник не се разбраха кой да играе с топката, а Даниел Младенов бе изключително напорист и се пребори за топката и от легнало положение реализира във вратата на унгарците.

Девет минути по-късно Симеон Райков центрира в наказателното поле на Ломбард, но Иван Цветков спря топката лошо с гърди и тя попадна в ръцете на Суч.

Левски удвои своята преднина в 21-та минута, когато след страхотна атака на Левски, Грийн пусна към Младенов по десния фланг, крилото подаде отлично към Арс, който от непосредствена близост реализира във вратата на Ломбард.

“Сините” направиха класическа преднината си в 33-та минута, когато след отлична атака за Левски, Гаджев пусна фантастичен пас с пета в наказателното поле на Ломбард, Арс получи топката, но показа, че не е егоист и пусна към свободния Иван Цветков, който вкара в опразнената врата.

В 41-та минута Цветков направи добър пробив, след което преодоля двама футболисти, подаде към Младенов, който отблизо стреля в тялото на Суч.

В началото на второто полувреме Христо Йовов излезе сам срещу вратаря на унгарците, но след удара му топката мина в страни от вратата.

В 59-та минута Башлиев стреля отдалеч, след което вратаря на Ломбард изби топката и тя попадна в Йовов, който вкара, но попадението не бе зачетено, тъй като футболистът на Левски бе в положение на засада.

Левски можеше да вкара нов гол в 75-та минута, когато Старокин направи добър пробив, след което пусна към Христов, който стреля, но вратарят на Ломбард спаси, след това и Балтанов стреля, но стражът на унгарците отново показа рефлекс.

Левски все пак стигна до четвърти гол в 76-та минута, когато Огнянов подаде към Старокин, който премина един футболист на Ломбард и прати топката в долния десен ъгъл на вратата за 4:0.

Левски завърши мача с човек по-малко, след като Христо Йовов получи контузия в 84-та минута, когато пресече мускул на своя крак. Капитанът на Левски напусна терена, след като бе прегледан от лекаря на “сините”.

Следващата контрола на Левски на лагера в Линдабрун е в събота срещу румънския Търгу Муреш.