Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви след победата над Миньор Перник, че „сините” са си решили мача още през първото полувреме.

„Решихме си мача през първото полувреме. През второто се опитвахме да вкараме още, но дадохме шанс за изява на някои от младите играчи. Постигнахме една победа с добра игра. Доволни сме от младите момчета, които се включиха”, сподели Гонзо.

„Чаворски трябва да бъде в отбора и да се интегрира. Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. Гент е един сериозен отбор и няма да ни бъде лесно, но Левски има сили да победи”, добави Иванов.

„В Левски се събраха футболисти, на които им трябва още един-два месеца сработване и истинският Левски ще го видите след Нова година и след подготовката. Футболистите са силни като индивидуалности, но по-слаби като колектив. Сержиньо Грийн дойде малко по-късно и е загубил малко от игровия тонус, който трябва да има един футболист”, допълни спортният директор на Левски.

„Мисля, че от мач на мач ще играе по-добре. При 4:0 и един удар на Миньор в нашата врата мисля, че защитниците се справиха добре. Бензукан е част от нашия отбор. Нормално е да има резерви. ЦСКА изобщо не ме интересува. Имат си ръководство и да се оправят. Съдията свири добре. Нормално е второто полувреме да спести някои картони”, каза още Георги Иванов – Гонзо.