Спортният директор на Левски Георги Иванов сам си наложи медийно ембарго след поредната доза спекулации около бъдещето му в клуба. Оттук нататък легендата на "сините" се зарече да говори само пред клубната телевизия и чрез официалния интернет сайт.

От известно време и особено във връзка с провелото се преди дни събрание на Управителния съвет съдбата на Иванов е главна тема, тъй като имаше индикации, че някогашният нападател може да освободи поста си. Очевидно целият този шум е дошъл в повече на Гонзо, който реши да предприеме крайни действия.

"На вниманието на всички медии! Във връзка със зачестилите спекулации в средствата за масова информация и некоректното цитиране на мои думи в днешния брой на определен вестник, които не отговарят по никакъв начин на истината, заявявам категорично, че като спортен директор на ПФК Левски няма да позволя повече спекулации спрямо моето име и клуба. В тази връзка преустановявам всякакви контакти и изявления пред медиите и ще говоря и изразявам позиция единствено пред клубната телевия ЛЕВСКИ ТВ и клубния сайт", гласеше краткото съобщение от Иванов, публикувано на сайта на Левски.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS