Мениджърът на Левски Георги Иванов коментира победата с 2:1 над чешкия Слован Либерец в последната контрола от лагера в Кипър.

„Не са важни резултатите, а играта, която показахме. Голяма част от футболистите вече играха почти по цял мач. Имаше желание, ритъм. Доволен съм от подготовката. Мисля, че отборът вече намира себе си”, заяви Гонзо.

„Ще разчитам на всички футболисти. За момента те са тези, които играха и тези, които влезнаха по-късно. Идеята ми беше вече футболистите да пренебрегнат умората и да играят цял мач, защото досега правехме доста смени.”

„Мисля, че като цяло свършихме това, за което бяхме дошли. Подготвихме се добре. Опитахме се да почиваме преди мачовете, защото имахме тежки тренировки, но за да имаш успех, трябва да минеш през умората. Нормално е футболистите още да са още по-тромави, но когато се върнем в София, почваме да освежаваме отбора. ”

„Проблемите на Станчев са здравословни. Дарко има доста сериозна контузия от лагера, след като на мача с Легия Варшава, когато получи удар. Прогнозите се до шест седмици да бъде готов. За първия мач всички играчи ще са на линия. За Владо Гаджев ще видим дали ще бъде”, заяви още Георги Иванов.