Новият старши треньор на Черно море Георги Иванов не пожела да коментира евентуалната селекция, която ще предприеме до началото на подготвителния период. На 9 януари Черно море се събира за първо занимание. След като бяха освободени 7 играчи, двама от които вратари, за наставника остава да предложи на ръководството желани от него имена за привличане.

Според информация на Дарик радио, която не е потвърдена, Георги Иванов иска да вземе в Черно море вратаря Божидар Митрев, който бе освободен от Левски лятото, когато му изтече договорът. Другите, за които се споменава в медийното пространство, са Симеон Райков и Мартин Камбуров. Георги Иванов категорично отказа да коментира тези три имена.

„Не желая да разкривам кои футболисти искам за привличане, заяви Иванов. Черно море си има добри нападатели, но не бих се отказал от подкрепления с флангови футболисти. Нека първо да бъдат подписани договори с новите и тогава ще ги научите. Нормално е, след като отборът е с един вратар да се търси и втори.”